Прямо зараз відбувається судове засідання по обранню запобіжного заходу скандальному корупціонеру і меру Василькова Володимиру Сабадашу.

Про це повідомив на сторінці в Facebook Володимир Тимофійчук.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Його звинувачують у підкупі виборців під час президентських виборів 2019 року під виглядом міської бюджетної програми "Турбота", де людям роздавали по 1 тис. гривень. Сабадаш всіма силами намагався організувати перемогу Петра Порошенка.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зараз адвокат намагається заборонити присутність журналістів на даному засіданні і хоче зробити його максимально закритим.

В соцмережі опублікували відео з зали суду та показали, що там насправді відбувається.

Судове засідання по обранню міри запобіжного заходу меру міста Василькова Володимиру Сабадажу за підуп виборців під час президентської кампанії Порошенка. Суддя оголосила технічну перерву. Сторона захисту пішла готувати клопотання про заборону відеозйомки засідання.

Geplaatst door Володимир Тимофійчук op Dinsdag 25 juni 2019

Нагадаємо, Зеленський "відрубав" ще три голови старої системи: кого звільнив слуга народу.

Як повідомляв Знай.uа Путін зняв багаторічну заборону з України: "Тепер можна".

Знай.uа писав, спливла брудна схема відмивання мільйонів в Укроборонпромі.