Напередодні виборів до Верховної Ради кількість кандидатів та питання до них стають все більше обговорюваною темою.

Свою думку з цього приводу нещодавно висловив і лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко. Зокрема, він вважає, що надто багато "підводних каменів" можна відшукати у політичній силі, котру просуває Смєшко. Попри те, що обидва вони - представники по суті одного й того ж електорату, Гриценко просить не порівнювати. Українці піддтримали висловлювання Гриценка і гостро розкритикували Смєшка у мережі. Знай.ua зібрав усі думки.

Так, багато українців вваєають, що кандидати із списку Смєшка - проросійські та проолігархічні.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

" Нам і так вистачає різних проросійських сил а партія Смешка це така ж сама проросійська партія але показує що він ніби патріот", " А чому Смешко не пояснить присутність політичних повій із «Самопомочі» та екс-регіоналів, яких він критикує на ТБ?", " Перша десятка партії Смешка – це ті, хто не зміг потрапити у партії Порошенко, Кличка, Тимошенко, Зеленського. Їх вже ніде не беруть. Таке собі політичне дно", " Чому взагалі порівнюю Гриценка та Смешка. Гриценко – людина, яка в політиці давно. Він довіру народу заробляв роками, а Смешко – людина, яка постійно була в тіні, поки Гордон не почав про нього розказувати", "Нам і так вистачає перевзутих російських агентів, куди ще проводити їх в Раду? Смешко у цьому списку стоїть на першому місці", " Смєшко під час президентства Кучми співпрацював з головою Адміністрації президента Медведчуком. Тому його точно не варто підтримувати", "Зараз Смешко приховує своє політичне минуле, і тепер ще він набирає до себе в команду не зрозуміло кого. Тому не потрібно давати шанс таким політикам", " Якщо Смешко набирає до себе в партію проросійських людей та екс регіоналів, то він точно не має права потрапити до ВР", " Смешко дає жару зі своєю гоп-компанією", - пишуть українці в коментарях.

Нагадаємо, люди Ахметова, Порошенка та Януковича: хто насправді йде до Ради від партії Смешка.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", українці оцінили партію Смешка: "Концерт в будинку престарілих".

Також Знай.ua" писав про те, що Сергій Притула йде на парламентські вибори.