Нещодавно партія "Слуга народу" президента України Володимира Зеленського оприлюднила оновлений список кандидатів на позачергові вибори до Верховної Ради України.

Список доступний на сайті партії. Однак цікавим нововведенням стало те, що біля кожного кандидата можна поставити лайк чи дизлайк. Кожен охочий тепер може оцінити кандидата в нардепи, авторизувавшись на сайті "Слуги народу". Для того, щоб проголосувати досить лише авторизуватися через соціальну мережу Facebook чи електронну пошту.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Майже 2 тисячі українців не підтримують кандидатуру Михайла Радуцького. Він знаходиться під 18 номером у списку "Слуги народу". Раніше на питання, навіщо успішному бізнесменові йти в політику, він відповів: "Я хочу капіталізувати країну. Хочу, щоб країна подорожчала. Щоб чиновники з телевізора перестали розповідати про те, що нам потрібно 25 років, щоб досягти рівня ЄС. Я хочу досягти цього рівня набагато швидше". Зазначимо, що за даними опублікованими в ЗМІ, доходи за 2007 рік склали 31 млн грн.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українці активно відреагували й на засновника Міжнародного центру Майдану Святослава Юраша. Він подобається 3779 українцям, але понад 4300 виборів проти цього кандидата. У мережі шириться інформація, що він підтримував команду Петра Порошенка, але потім долучився до Зеленського, хоча раніше критикував його.

Неоднозначне ставлення українців викликав і митець Гео Лерос, якого президент Володимир Зеленський призначив нещодавно своїм позаштатним радником.

Найбільше лайків отримали:

  • лідер "Слуги народу" Дмитро Разумков;

  • представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук;

  • викладач Ірина Венедіктова.

Нагадаємо, що у Зеленського назвали головні відмінності "Слуги народу" від "Голосу": у нас все для людей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тамада і головний "КВНщик": у списку "Слуги народу" виявили зірку району.

Також "Знай.uа" писав, у Зеленського розповіли, чому він пропустить саміт G20: "Все залежить від графіка".