Президент РФ Володимир Путін прокоментував отруєння ексофіцера ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.

Про це він сказав в інтерв'ю Financial Times.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Путін обмежився короткими заявами. Зокрема, він сказав, що "зрадники повинні бути покарані", при цьому не конкретизуючи, кого мав на увазі. За його словами, РФ і Велика Британія зацікавлені в повноформатному відновленні відносин. Однак варто зазначити, що зараз ці країни мають суттєві розбіжності у справі Скрипалів.

Президент РФ Володимир Путін
Президент РФ Володимир Путін

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Президент Росії також вважає, що останні кілька десятиліть ліберали намагалися диктувати свою волю світу, але припустилися серйозних помилок. На його думку, канцлер Німеччини Ангела Меркель вчинила нерозумно, коли погодилась прийняти мільйон сирійських біженців.

"Ліберальна ідея застаріла. Вона вступила в суперечність з інтересами переважної більшості населення", - стверджує Володимир Путін.

Зазначимо, що колишній подвійний агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були отруєні в березні 2018 року. Британці впевнені, що вони з'ясували "все, що варто знати" про замах на колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля в Солсбері, включаючи сліди, що ведуть прямо до президента РФ Володимира Путіна.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Путін змусив мережу битись в істериці через його хворобу: "Викликайте санітарів".

Також "Знай.ua" писав про те, що офіційну зустріч Путіна із Зеленським на саміті G20 в Осаці скасовано: розкрито перші подробиці.