Президент Російської Федерації Володимир Путін в черговий раз нарвався на сарказм і хвилю сміху від користувачів соцмереж, пише Політека.

Цього разу Володимир Путін зганьбився, читаючи доповідь щодо продажу озброєння на світовому ринку. Про це у своєму блозі написав російський пропагандист Дмитро Смирнов.

"Володимир Путін: В 2018 році фінансові показники експорту ВТС наблизилися до $16 млрд., А портфель замовлень досяг рекордного значення – майже $54 млрд. Росія впевнено займає друге місце на світовому ринку озброєнь", - сказавно у публікації.

Користувачі з іронією відреагували на посаду пропагандиста і зазначили, що у Володимира Путіна явно проблеми з головою, адже його більше турбує продаж озброєння, аніж добробут росіян.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"А більше ми них*я не вміємо. А, не, ще качати нафту можемо!", "Він реально в танчики недоиграл?! Затримався в дитинстві?", "Яке досягнення, воістину "країна дурнів", "Хочеться почути продовження доповіді, що гроші від продажу перераховані у фонд наприклад онкохворих. А немає не почув, фікус дрикус вам!", "Дідусь зовсім головою рушив. Викликайте санітарів!", - жартують користувачі в коментарях.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, ПАРЄ ухвалила ганебні рішення щодо Росії: "Такого відвертого нахабства ще не було".

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт розповів про плани Кремля на Україну та Білорусь: "Якщо ж Путін зважиться..."

Також Знай.ua писав про те, що Путін змусив мережу битись в істериці через свою боягузливість: "Казкове сс*кло".