Президент Російської Федерації Володимир Путін публічно осоромився, чим викликав шквал гніву та насмішок в мережі.

Приводом для появи їдких коментарів став візит глави країни-агресора в Душанбе на саміт, - передає Politeka.

Відповідне відео у своєму Twitter оприлюднив пропагандист Дмитро Смирнов.

Путін

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Підвищені заходи президентської безпеки: Літак Путіна злітає в аеропорту Душанбе в супроводі двох Мі-24", – йдеться у підписі до відео.

Користувачі висміяли публікацію і зазначили, що Володимир Путін – жалюгідний боягуз. Він готовий на все, навіть якщо мова йде про підставу своїх людей заради власної безпеки.

"Хоспаді, яке ж він казкове ссикло", "Ссикло дрібне", "Наркоту везе…", "Це-понти! Причому, дуже небезпечні понти!", 2Боягузливе ботоксне чмо", "Рідкий пронос вертушками не сховаєш", "Манія величі зазвичай переростає в манію переслідування. Закономірність", – жартують вони в коментарях під публікацією Смирнова.

Підвищені заходи президентської безпеки: Літак Путіна злітає в аеропорту Душанбе в супроводі двох Мі-24, — сказав Дмитро Смирнов.

До слова, під час відвідин найбільших міст в Росії, літак з Путіним супроводжували шість винищувачів. Тому це не вперше глава Кремля піднімає в небо повітряні сили заради власного спокою.

Нагадаємо, українцям назвали дату звільнення Донбасу від путінських головорізів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін пригрозив Україні на очах у всього світу.

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський звернувся до жителів Маріуполя з нагоди визволення міста від окупації.