Президент агресивної Росії Володимир Путін знову розсмішив Мережа своїми безглуздими планами. І вже традиційно світ дізнається про це за допомогою постів в Twitter-і його улюбленця, пропагандиста Дмитра Смирнова, який сам назвав себе "Журналістом Кремлівського Пулу".

Смирнов розповів, що Путін планує зустріч з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином, якого також називають вигнанцем світової політики.

Поки невідомий формат переговорів двох політичних "аутсайдерів" і місце зустрічі. Ймовірно, Путін шукає в корейскомм лідера союзника. У свою чергу, прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков підтвердив інформацію про підготовку до зустрічі.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

«Пєсков про можливість зустрічі Путіна з Кім Чен Ином: можу підтвердити, що зустріч дійсно готується, ми говоримо про це давно. Як тільки буде повна ясність щодо термінів та місця проведення, ми вас проінформуємо. Поки щось конкретне сказати не можемо», — наводить слова Пєскова Смирнов.

Зрозуміло, росіяни не змогли пройти повз такої інформації. У коментарях під повідомленням Смирнова вибухнула справжня баталія, учасники якої змагаються в дотепності, а заодно і намагаються вгадати, навіщо Володимир Путін вирішив зустрітися зі своїм колегою з Північної Кореї.

"Це прорив", "ось і зустрінуться дві самотності", "один ізгой зустрінеться з іншим", "Ще Мадуро забули запросити, "Ну да, їм же навіть поговорити ні з ким", "Та кому це взагалі цікаво! Нехай хоч кожен день зустрічаються", "Просто вони більше нікому не потрібні, самотньо двом політикам з роздутим зарозумілістю", "Путін ще не знає, що Ин взяв курс на зближення з Заходом. Що ж, попереду у нього велике розчарування", "Допоможіть Вові знайти друзів", — свідчать коментарі під опублікованій записом.

Так. Два черевики пара. Ми говоримо "черевики" не випадково, адже Кім Чен Ин зовсім нещодавно і сам став інтернет-мемом, пильно вивчаючи черевик в магазині.

Ми також писали, що мережа сміється з відео, на якому Путін привітав російських спортсменів. При цьому практично всі вони були однакового або ж меншого зростання ніж лідер країни-агресора. При цьому організатори зустрічі забули про особистих охоронців Путіна, які були значно вище нього.

Нагадаємо, "російський світ" пускає щупальця по всьому світу: цілу країну перетворили на центр кібератак.

Як повідомляв Знай.uа, Путін зробить собі "харакірі" на кримському пісочку: Він ошелешив прогнозом, українці тиснуть руку.

Знай.uа писав, другові Путіна винесли вирок в Україні: відповість за все.