Соратниця та екс-представниця президента у Верховній Раді Ірина Луценко значно "оновила" обличчя. Так, вже давно ні для кого не секрет, що вона робила пластичні операції. Буквально за останні два роки вона змінилася майже до невпізнаваності.

Багато користувачів соцмереж порівнюють Луценка з Майклом Джексоном, який змінив колір шкіри.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пропонуємо переглянути фото Ірини Луценко до пластичних операцій:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

А от після пластики вона виглядає зовсім по-іншому. До речі, дружина чинного генпрокурора скинула чимало кілограмів й зараз всіляко підкреслює свою фігуру. Ірина Луценко часто одягає приталені костюми та сукні, а поза Верховною Радою з'являється в обтягуючих штанях.

Зазначимо, що у кардинально новому образі депутат з'явилася в парламенті у вересні 2017 року. Тоді, без перебільшення, усі були просто шоковані! Луценко прийшла до сесійної зали в яскраво-жовтому платті і з новою зачіскою. Вона скинула близько 25 кілограмів і візуально зменшилася вдвічі.

Нагадаємо, друзі Порошенка допомогли Малиновському зникнути: ЗМІ розсекретили скандальну правду.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Ірина Луценко в голлівудських туфлях та "трениках" довела мережу до реготу: "Страшко".

Також Знай.ua писав про те, що щира вишиватниця третього тисячоліття: Ірина Луценко натягла на благодійний захід дорожезну "українську" сукню.