Народний депутат від партії колишнього президента Петра Порошенка Володимир Ар'єв і двоє заступників генерального прокурора Дмитро Сторожук і Юрій Столярчук допомогли міжнародного шахраєві Дмитру Малиновському кілька років вважатися мертвим.

Володимир Ар'єв

Про це повідомляє Тelegram-канал Шептун.

У повідомленні йдеться, що у 2015 році ділок пообіцяв фірмі Dreymoor Fertilizers Ltd з Сінгапуру поставити карбамід та аміак виробництва Одеського припортового заводу. Загальна сума операції склала понад 12 млн євро. Малиновський зник з цими грошима, а кримінальне провадження зареєстрували в 2016 році.

Дмитро Малиновський

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Малиновський інсценував власну смерть, підробивши свідоцтво. За легендою, 18 серпня 2014 року Малиновський відправився на судове засідання, але додому так і не повернувся. У листопаді того ж року рідні Малиновського, які брали участь в інсценуванні, отримали свідоцтво про його смерть і попіл. У підробленому документі зазначалося, що чоловік загинув 25 жовтня 2014 року на території Луганська.

У серпні 2017 року ДП оскаржив факт смерті Дмитра Малиновського і оголосила його в розшук. Афериста затримали в 2018 році у Франції.

Нагадаємо, юрист Андрій Портнов опублікував документи, які свідчать про те, що у той час, як у серпні 2015 року на Донбасі гинули українські військові, "головнокомандувач" Петро Порошенко займався переоформленням своєї панамської торгової компанії.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 20 травня, у будівлі Верховної Ради України відбулась церемонія інаугурації новообраного президента Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що учитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.