На російському телеканалі НТВ показали ролик з предвиборчої агітації Анатолія Гриценка, у якому Зеленський грає у шахи проти Путіна.

Так, у ролику, який з'явився на сторінці в Facebook лідера партії "Громадянська позиція", Гриценко допомагає президенту Зеленському зробити правильний хід у "грі" проти Путіна. Як завжди, відео викликало цинічний відгук з боку російських пропагандистів.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Україна не грає в шахи, нею грають у шахи. Нею нащодавно Європа пожертвувала, як пішаком, у черговий раз", - заявив один з пропагандистів.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Крім того, росіянин висловився про те, що Зеленський не шукає миру на Донбасі, тому що йому "дають грошики".

У нас немає права на помилку. Час компетентних і відповідальних рішень. Разом – переможемо! Громадянська позиція

Geplaatst door Анатолій Гриценко op Maandag 24 juni 2019

Як відомо, у квітні 2019 року суд Москви заочно заарештував Анатолія Гриценка, обвинуваченого у публічних закликах до тероризму.

Нагадаємо, Гриценко відкрив головну таємницю війни на Донбасі.

Раніше Знай.ua повідомляв, Гриценко однією фразою "зламав" Вакарчука.

Також Знай.ua писав, Трамп офіційно оголосив про початок своєї передвиборчої кампанії.