Президент РФ Володимир Путін на прес-конференції в Осаці переплутав трансгендерів з трансформерами, відповідаючи на питання про те, як в Росії ставляться до ЛГБТ-спільноти.

Так, кореспондент агентства ТАСС попросив Путіна прокоментувати його інтерв'ю Financial Times в частини, де президент сказав про старіння ліберальної ідеї, і про нормальному ставленні до людям з нетрадиційною сексуальною орієнтацією. Журналіст зазначив, що на це висловлювання президента вже звернув увагу Елтон Джон, який звинуватив Путіна в лицемірстві.

"ви згадали про Елтона Джона. На насправді він геніальний музикант, я його поважаю, на насправді він їздить до нам [в Росії], ми все з задоволенням слухаємо. Я думаю, що він помиляється: я адже нічого тут не пересмикнув, у нас дійсно дуже рівне ставлення до представникам ЛГБТ-спільноти. Реально. Спокійний, абсолютно неупереджене", - запевнив Путін.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

При цьому він підкреслив, що в Росії є закон про заборону пропаганди гомосексуалізму серед неповнолітніх, за який нашу країну все «дістають». «Послухайте, давайте дамо людині вирости, стати дорослим, а потім вирішити, хто він такий. Залиште дітей в спокої!» пояснив необхідність закону Путін.

"Зараз адже чого тільки немає! Ось я говорив теж в цьому інтерв'ю шість чи п'ять підлог вигадали! Трансформери, транс… Я не розумію навіть, що це таке! Ну дай бог здоров'я всім" — сказав президент РФ.

Нагадаємо,стало відомо, що заважає зустрічі Зеленського та Трампа.

Раніше Знай.ua повідомляв, Де Ніро, Стівен Кінг і Лоуренс Фишборн потужно виступили проти Путіна.

Також Знай.ua писав, Трамп офіційно оголосив про початок своєї передвиборчої кампанії.