Сьогодні народний депутат Вадим Новинський відвідав КПВВ «Гнутове». Він приїхав подивитися, які умови створені для громадян України, які перетинають лінію розмежування в цьому пункті.

Як зазначив депутат, неодноразово чув скарги людей на довгі годинні черги на КПВВ «Гнутове». На момент візиту Новинського, дійсно накопичилося багато бажаючих перетнути лінію розмежування.

«Мешканці скаржаться, що 3-4 години стоять у черзі, щоб переїхати з одного села в інше, побачити своїх рідних або просто поїхати у справах. Це ж неправильно, від цього потрібно йти і прагнути до стійкого миру і виконання Мінських угод», - сказав Новинський.

Нардеп підкреслив, що сьогодні потрібно прагнути до остаточного відведення військ. Він так само зазначив, що покладає великі надії на нового Президента та Верховну Раду в цьому питанні.

«Я розумію, як потрібен мир Маріуполю. Адже жителі цього міста в безпосередній близькості від лінії розмежування, і вони кожен день живуть в тривозі, так бути не повинно», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще