На Сумщині невідомі напали на екс-мера Конотопа Артема Семеніхіна. Інцидент стався у ніч на 27 червня. Подія трапилася близько першої години ночі. Семеніхін в той час повертався до дому.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Один Семеніхіна опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook останні новини про стан свого друга:

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Розмовляв тільки що з Артемом Семенихиным. На жаль, йому поки краще не стає. Тріщина черепа та жахливі рани дають про себе знати. Ну, він боєць і я знаю, він вибереться і буде служити людям та Україні точно так само, як і служив раніше..."

Разговаривал только что с Артемом Семенихиным,к сожалению ему пока лучше не становится.Трещина черепа и ужасные побои...

Geplaatst door Oleg Khvoshchevsky op Zaterdag 29 juni 2019

В коментарях відзначаються небайдужі українці:

"Выздоравливайте, Артем! Такі мужні і сміливі люди потрібні Україні !!!дуже потрібні!" "Це ж яку ненависть треба мати, щоб таке зробити з людиною", "За що так б'ють, за правду? Яка жінка тебе народила і виховала, нелюд, яке право ти мав підняти свою погану руку на людину? Собаці собача смерть! Знайти цю мр*зь і стратити! І немає пощади таким покидькам!", "Хай бог дасть сили ,і швидкого одужання", "Скоріше за все, це після репортажу про збитому начальником поліції Конотопа дитини. Якнайшвидшого одужання.", "Господи, допоможи йому швидше піднятися на ноги."

Нагадаємо, Зеленський особисто взявся за розслідування загибелі українських героїв: масово йдуть з життя за підозрілих обставин.

Як повідомляв портал Знай.uа, молодому киянину ледь не відірвали причандали: застукали за цікавим заняттям, відео 18+.

Також Знай.uа писав, що соратник Гриценко загинув після жорстокого побиття.