Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заперечив те, що лідер партії президента Володимира Зеленського "Слуга народу" Дмитро Разумков його родич.

Про це він заявив у інтерв'ю Радіо Свобода.

Нещодавно в Україні заговорили про зв'язок Гриценка та Разумкова. Дмитро Разумков – старший син нині покійного першого помічника президента Леоніда Кучми Олександра Разумкова. За його плечима – досвід роботи у комерційному, державному секторах. Також він декілька місяців був політичним консультантом Володимира Зеленського.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дмитро Разумков
Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Дехто в мережах приписує, що він (Дмитро Разумков — ред.) мій син чи хтось каже, що пасинок. Це неправда. От Гліб Разумков — мій син. Олександр Васильович Разумков помер. Але то інша гілка життя Олександра Васильовича Разумкова. І Гліб, і Дмитро. Вони жодного разу не бачилися так само. Тому ми не родичі", — сказав Гриценко.

Гриценко додав, що бачив Дмитра Разумкова тільки один раз, у студії одного з телеканалів.

Анатолій Гриценко
Анатолій Гриценко

Зазначимо, що в Анатолія Гриценка троє дітей: Олексій, Світлана та Ганна. А сам лідер "Слуги народу" Дмитро Разумков має рідного по батьку брата – Гліба, який народився у цивільному шлюбі головного редактора "Дзеркало тижня" Юлії Мостової та Олександра Разумкова. Гліба всиновив Анатолій Гриценко, який побрався із Мостовою у 2003 році.

Нагадаємо, Гриценко розповів, як "досягнення" Гройсмана доб'ють Україну: "Він піде, а борги залишаться".

Як повідомляв Знай. ua, Гриценко розкрив Зеленському очі на Луценка: "Скільки можна терпіти балаболку?".

Також Знай. ua писав, що Гриценко відкрив головну таємницю війни на Донбасі.