Голова української делегації в ПАРЄ Володимир Ар'єв розповів про те, як у пресі відреагували на рішення про повернення російської делегації. Відповідний пост з'явився в Facebook нардепа.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Світова преса рознесла ПАРЄ в мотлох через рішення повернути російську делегацію. Пам'ятаю, як у Раді Європи скаржилися, що діяльність організації висвітлюється недостатньо. Ось, мають сповна! Я попереджав їх тими ж словами, які тепер друкують в оглядах: довіра до Ради Європи буде істотно підірвана, тому що не може головна європейська організація по захисту прав людини і верховенства права і по одному, і по іншому", – написав Ар'єв.

Ар'єв переконаний, що тепер на відновлення репутації ПАРЄ підуть роки.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Мало того, Росія досі не заплатила Раді Європи за те, що заборгувала за фінансовий шантаж, тому що їх повноваження делегації українці підвісили на гачок рішенням передати річ у Венеціанську комісію і не дали обрати віце-президентом ПАРЄ Слуцького, який перебуває під санкціями ЄС. Але навіть якщо росіяни заплатять, то це буде ціна індексації зарплат секретаріату за втрату репутації і довіри", – додав політик.

Світова преса рознесла ПАРЄ в хлам за рішення повернути російську делегацію. Пам‘ятаю як у Раді Європи жалілися, що...

Geplaatst door Volodymyr Ariev op Zaterdag 29 juni 2019

Для того, щоб підтвердити свої слова, народний депутат додав до посту численні посилання на публікації світових ЗМІ і зазначив, що ПАРЄ в пресі "феєрично прославилася".

Нагадаємо, які країни виступили за повернення Росії в ПАРЄ.

Як повідомляв Знай. ua, Росія висунула нові вимоги у ПАРЄ.

Також Знай. ua писав, що Путін несподівано натякнув на взаємний обмін, "є питання".