До позачергових виборів у Верховну Раду залишається все менше часу і після того, як президентом України став шоумен і творець студії "Квартал 95" Володимир Зеленський все більше артистів також вирішили спробувати власні сили на політичному поприщі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук одним з перших заявив про намір балотуватися в Раду зі своєю партією "Голос". Через кілька тижнів після президентських виборів він публічно представив свою політичну силу.

І на даний момент партія має хороші шанси потрапити до наступного складу Верховної Ради. Її досить активно, після партії президента "Слуга народу", підтримують українці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У складі партії Вакарчука "Голос" свої політичні сили вирішив спробувати також шоумен, волонтер і ведучий Сергій Притула. Він заявив про це в червні 2019 року. Він зазначив, що "хотів би бути корисним країні і людям".

"Хочу, щоб мої діти жили та працювали в цій країні. І я хочу додати до цього якісь зусилля, щоб потім совість не гризла. Я відчуваю себе достатньо фінансово незалежною людиною для того, щоб гарантувати, що мій похід в парламент не є спробою заробити", – зазначив Притула у своєму зверненні до українців.

Відомий український співак Іво Бобул також вирішив податися в політику. Стало відомо, що він балотується у Верховну Раду України на позачергових виборах від партії "Патріот".

Цікаво, що раніше Іво Бобул вже натякав на свою зацікавленість політикою. Так, в минулому році він несподівано заявив, що буде балотуватися на посаду президента, однак пізніше зізнався, що пожартував.

Нагадаємо, у списку "Слуги народу" виявили зірку району.

Як повідомляв Знай. ua, на Парасюке поставили хрест, все скінчено.

Також Знай. ua писав, що журналіст показав справжнє обличчя українських чинуш.