Скандально відомий український політик Володимир Парасюк після того, як ЦВК відмовилася його реєструвати кандидатом, заявив, що і без Верховної Ради продовжить займатися політикою.

В соціальній мережі Facebook Парасюк написав, що на парламенті життя не зупиняється.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На Верховній Раді життя не зупиняється. Друзі, я і без депутатського мандата не дам їм спокійно жити. Я заспокоюся тільки тоді, коли цю кляту систему буде знищено, а всі ці продажні судді, прокурори, сбушники і т. д. будуть сидіти в тюрмі. Те, що вони зараз зробили - це маленька підніжка, від якої я не впав. Я завжди впевнено стою на ногах, тому що ноги в мене сильні", - написав Парасюк.

Парасюк також додав, що Порошенко, і всі ті, хто був перед ним, будуть відповідати за те, що знищували нашу державу". І звернувся до Зеленського: "Пане Зеленський, Ви - новий президент, якому люди довірилися. Якщо ви нічого не зміните, то ейфорія дуже швидко пройде. І все закінчиться, не розпочавшись".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Притула, Вакарчук, Іво Бобул: хто з українських зірок пішов підкорювати депутатський Олімп.

Як повідомляв Знай.uа на Парасюці поставили хрест, все скінчено: нардеп терміново звернувся до Зеленському.

Знай.uа писав, ЦВК не пустила на вибори колишнього соратника Порошенка і учасника Евромайдану: причини, відео.