В неділю, 23 червня пройшло засідання ЦВК в ході якого піднімалося питання допуску до дострокових парламентських виборів, які пройдуть 21 липня 2019 року, деяких депутатів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Центральна виборча комісія на засіданні , відмовилася реєструвати кандидатами в депутати двох діючих позафракційних парламентарів – Володимира Парасюка і Аркадія Корнацького.

ЦВК
ЦВК

Володимир Парасюк подав апеляцію на відмова ЦВК зареєструвати його кандидатом у депутати на позачергових парламентських виборах.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Зараз мова йде навіть не про вибори, а про те, щоб відстояти свої законні права", - заявив Парасюк.

Апеляція по моїй справі відбудеться 29 червня, в суботу, о 15:00 год. Київ, вул. Московська, 8. Прийдіть і підтримайте нас! А ще зробіть, будь ласка, РЕПОСТ!

Geplaatst door Parasiuk Volodymyr op Donderdag 27 juni 2019

Зараз Парасюк повідомив про те, що його команда програла апеляцію, про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Ну що, друзі, ми програли і апеляцію. Знаєте, ми все зробили правильно, але суддям просто плювати на закон і справедливість. Вони чують тільки вказівки по телефону і давно не чують людей. Ніхто навіть не дивився матеріали справи. На Верховній Раді життя не зупиняється. Друзі, я і без депутатського мандата не дам їм спокійно жити. Я заспокоюся тільки тоді, коли ця клята система буде знищена, а всі ці продажні судді, прокурори, сбушники і т. д. будуть сидіти в тюрмі. Те, що вони зараз зробили - це маленька підніжка, від якої я не впав. Я завжди впевнено стою на ногах, тому що ноги в мене сильні. Порошенко і всі ті, хто був перед ним, будуть відповідати за те, що з року в рік, день у день, хвилина за хвилиною знищували нашу державу. Пане Зеленський, Ви - новий президент, якому люди довірилися. Якщо ви нічого не зміните, то ейфорія дуже швидко пройде. І все закінчиться, не розпочавшись." - написав Парасюк.

Ну що, друзі, ми програли і апеляцію. Знаєте, ми все зробили правильно, але суддям просто плювати на закон і...

Geplaatst door Parasiuk Volodymyr op Zaterdag 29 juni 2019

У коментарях його закликали триматися, запевнили, що все у нього вийде і попросили не здаватися.

Нагадаємо, за списком "Слуга народу" на вибори до парламенту йде громадянин держави-агресора Росії.

Як повідомляв портал Знай.uа, у партії Зеленського "Слуга народу" відшукали затятого супротивника Майдану

Також Знай.uа писав, українці влаштували розбір польотів кандидату від Слуги народу