Відомий український юрист і блогер Михайил Шнайдер дуже токнок відслідковує настрої українців і дуже часто радує їх своїми публікаціями. У цей раз він поділився кадром, які показав всю суть "будівництва" Володимира Гройсмана.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман

"Будівельник з Володимира Борисовича виявився не дуже" - лаконічно підписав фото Шнайдер.

На кадрі иображен билдборд Гройсмана з фразою "Почали будувати - продовжимо". Відомо, що не так давно в Україні вирувала стихія і борд, очевидно, не витримав цю боротьбу.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Строитель из Владимира Борисовича оказался не Очень)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 30 juni 2019

В коментарях миттєво відзначилися українці:

"Кращою пародії на "колосально ефективну", роботу з розвитку держави, у виконанні пана Гройсмана, годі й шукати.", "Ви не праві!! На кожному ефірі він будує з себе, саму не винность", "Під*рас знежирений!"

"Не заважайте ще вкрасти, ящери повзуть", "Його дитині офіси з мільйонами", "Це буря, а не будівельники, і тим більше не Володимир. Лікуйтеся.", "До профпригодного генпрокурора.", "Годі вже, налаштував за 5 років собі мільйонів в кишеню, щоб ти, с*ка, повісився, хапуга жива"

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з Тимошенко з-за розпуску Ради.

Як повідомляв Знай. ua, Гройсман і Тимошенко оскандалилися в прямому ефірі.

Також Знай. ua писав, що Гройсман накинувся на Тимошенко в прямому ефірі.