Подружжя Зеленських разом зі студентських років. В інтерв'ю Володимир і Олена розповідали, що вчилися в одній школі, але історія кохання почалася тільки на першому курсі Вузу, де вони навчались.

Олена Зеленська розповіла в одному з інтерв'ю, що їй значно більше імпонує закритий і непублічний спосіб життя. Вона любить читати і займатися будинком.

За спеціальністю перша леді України - архітектор. Однак на останніх курсах університету її захопив гумор, і зараз вона працює сценаристом "Кварталу 95".

У повсякденному житті перша леді зайнята вихованням дітей, домом, спортом і читанням книг. Вона в одному зі своїх інтерв'ю розповіла, що любить читати, як художню літературу, так і книги по саморозвитку.

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному
Показати ще

"Я люблю художню літературу. Намагалася читати освітню літературу, зараз багато різних книг по саморозвитку, але мене не на довго вистачає. В основному читаю в електронному вигляді, хоча дуже люблю паперові книжки. Просто наш молодший син спить з нами, і йому треба вимикати світло. Тому максимум, що мені вдається - це почитати книгу з телефону перед сном", - говорить Зеленська.

Олена Зеленська поділилась своїми мріями. Зокрема, про зустріч з Мішель Обамою, а ще розповіла про мрію виглядати в 60 років, як Меріл Стріп. Дружина президента зазначила, що Мішель Обама більш людяна, а на її думку, це якість хоче привнести її чоловік в українську політику.

"Мені здається, вона більш людяна і це саме основне якість, яке Володимир намагається принести в українську політику. Щоб ми не забували, в першу чергу, бути звичайними людьми. Меланія Трамп, звичайно, шикарно виглядає, у неї чудовий стиль, але з Мішель мені було б цікаво поспілкуватися", - каже перша леді.

Нагадаємо, дружина Зеленського розповіла про сімейне життя

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Зеленського не стримала емоцій на дебатах: палкий поцілунок потрапив на відео.

Також Знай.ua писав, Олена Зеленська поділилася секретом щасливої родини