Олена Зеленська здивувала весь стадіон своїм вчинком. На НСК "Олімпійський" під час дебатів поруч з кандидатом у президенти Владимиров Зеленським стояла його дружина Олена.

Після того, як модератори Олена Фроляк та Андрій Куликов оголосили, що час спілкування між двома опонентами минув, Олена повернулася до чоловіка і поцілувала його.

Цей поцілунок викликав бурхливі схвальні емоції у глядачів, присутніх на стадіоні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зазначимо, що після того, як Володимир Зеленський заявив про бажання боротися за крісло президента України, у мережі активно заговорили про його дружинe – потенційну першу леді України.

Нагадаємо, в п'ятницю, 19 квітня на НСК "Олімпійський" Києві відбулися дебати кандидатів у президенти - Петра Порошенка і Володимира Зеленського, дату узгоджували з 7 квітня.

Кандидати прибули на стадіон за кілька хвилин до початку, продемонструвавши "королівську" ввічливість, і потиснули один одному руки перед початком дебатів. На цьому обмін люб'язностями закінчився.

Кандидати кинули жереб – кому виступити першому. Володимиру Зеленському пощастило почати найепічніші дебати за всю історію України. Він відразу пішов у наступ і такий "темп" тримав до закінчення дебатів.

На дебатах з кожною хвилиною ставало все гарячіше, кандидати кидали один в одного звинуваченнями, глядачі голосно реагували, часом заглушаючи слова промовців.

Закінчилися дебати на такій же високій ноті. Володимир Зеленський заявив, що всі досягнення Петра Порошенка насправді є досягненнями не тільки його одного. Порошенко у відповідь звинуватив Зеленського в тому, що він так і не дав конкретних відповідей на конкретні питання і звинуватив у зв'язках з Росією.

Нагадаємо, в середу, 17 квітня, кандидати провели дебати на стадіоні "Олімпійський" у Києві о 19:00.

Як повідомляв портал Знай.uа стало відомо, хто буде вести найбільш епічне передвиборче шоу в світі

Знай.uа писав в інтернеті продають квитки на дебати між Порошенком і Зеленським за величезні гроші.