Дружина шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського Олена відверто відповіла на запитання журналістів перед вирішальним "другим раундом" виборів 21 квітня.

Олена та Володимир Зеленські
Олена та Володимир Зеленські

Про це повідомляє Апостроф.

На запитання про те, чи легко Олені дається публічність, дружина слуги народу відповіла, що іще не звикла і поки що налаштовується на увагу з боку тисяч людей.

"Максимум, що мені зараз потрібно було дізнатись - про зовнішній вигляд, який повинен відповідати етикету. Бачила один репортаж про себе, якраз про зовнішність, потім врахувала недоліки, які були. Але це все не дуже складно", - розповідає Олена.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Подружжя Зеленських

Кохана слуги народу прокоментувала власне ставлення до нової ролі чоловіка, який із шоуменів вирішив піти в політики.

"Це його внутрішня громадянська позиція. Сумно спостерігати за тим, куди ми всі разом маршируємо. Але найбільше мене ображає в цій ситуації інше. Людина не побоялась, що її будуть називати вискочкою, ідіотом, казати "що він про себе думає"; він пішов в це, а тепер ще й отримує кожного дня на горіхи. Напевно, це все найближчим часом не зміниться, просто ми відростимо панцир", - констатує Олена.

Олена Зеленська

Дружина слуги народу також прокоментувала майбутні дебати та висловила упевненість, що чоловік впорається із новою для нього роллю.

"Звісно, будь-хто може впасти в ступор або не вчасно підібрати потрібне слово, коли нервує або знаходиться в кризовій ситуації. Тим більше, гарант наш дуже досвідчений оратор. Володимир активно готується зараз. Найголовнішим є те, що він всю свою передвиборчу програму не намагався грати в політика, він яким був, таким і залишився. Можливо, виникали якісь недоліки - не так підібрав слово, не так почухався. Але дебати - це публічний виступ, а це його стихія".

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

І наостанок Олена Зеленська розкрила секрет гармонійних стосунків у шлюбі.

[quote author=""]"Секретів ніяких немає. Життя триває відносини змінюються, як змінюємося ми самі. В певний період часу комусь доводиться потерпіти. Був період, коли йому доводилося терпіти мої приколи. Потім був період, коли мені доводилося постояти осторонь та почекати, тому що мій чоловік набирав обертів, і у нього не було жодної вільної хвилини. Він завжди був трудоголіком. Нам пощастило, ми взагалі один до одного добре ставимося. Напевно, ми просто підходимо один одному", - резюмувала імовірна перша леді України.

Нагадаємо, дружина лідера президентської гонки в Україні Володимира Зеленського Олена розповіла, якими вона бачить дебати між її чоловіком і Петром Порошенком.

Як повідомляв раніше Знай.ua, журналісти поспілкуватися із друзями Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що у Петра Порошенка розглянуть варіант перенесення другого туру виборів з 21 квітня на 21 липня.