У чинного президента України Петра Порошенка можливо розглянуть варіант перенесення другого туру виборів з 21 квітня на 21 липня. Відповідна петиція з'явилася в мережі.

Так, в інтернеті з'явилася петиція нібито від людей Порошенка. Саме вона може стати грунтом для нового Майдану. Її має схвалити сам головнокомандувач.

На сайті президента України з'явилася петиція про перенесення другого туру виборів глави держави. Свої підписи під нею поставило вже більше 3 тисяч чоловік.

Автори петиції виступили з вимогою перенести вибори президента з 21 квітня на 21 липня. А цей час витратити на перевірку інформації про кандидата в президенти України Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Так, раніше з'явилася неперевірена інформація про те, що кандидат від партії "Слуга народу" Володимир Зеленський нібито може фінансуватися російськими спецслужбами. Дана інформація з'явилася на сайті "Миротворець".

Крім того, автори петиції хочуть дізнатися про зв'язки Зеленського з Ігорем Коломойським. Для перевірки автентичності або брехливості даних фактів автори наполягають на необхідності надання кандидатами своїх передвиборних програм.

Крім того, автори цього звернення загрожують новим майданом у разі, якщо влада проігнорує цю петицію.

Нагадаємо, Коломойський розповів, навіщо Порошенко націоналізував ПриватБанк.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський сказав, стане ручкаться з Порошенком.

Знай. ua писав, що українці масово скаржаться на дзвінки від Порошенка.