Журналісти завітали до Кривого Рогу, аби поспілкуватися із знайомим та друзями кандидата у президенти Володимира Зеленського та дізнатися більше про його життя до Кварталу та "слуги народу".

Володимир Зеленський

Про це повідомляє OBOZREVATEL, розпитавши однокласника Зеленського Андрія Заславського.

Будинок, у якому виріс Володимир Зеленський

"Чи стане Зеленський президентом?", - обговорюють сусіди

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я не знаю жодного зі своїх сусідів, хто б у другому турі не проголосував би за Володю", -стверджує Заславський.

Андрій Заславський

"Я б сказав про Володю, що він рідкісний трудоголік. Саме завдяки цій якості він і домігся успіху в КВН. Команду він створив ще у школі. Я спостерігав за всім, що відбувається на сцені. Часом все затягувалася до 12 ночі. Я вже кажу: "Все, Володю, я спати пішов. Ти збираєшся?". А він відповідає: "Ні, ми будемо ще репетирувати, поки номер не доведемо до ідеалу", — згадує Заславський.

Квартал 95, архівне фото

Стосунки з дружиною

Майбутня дружина шоумена Олена навчалася паралельному класі. А жила у цьому самому будинку, що і майбутній "слуга народу".

Зеленський з дружиною

"Вони з Оленою зустрічатися почали ще в школі. І від самого початку їхні почуття були серйозними і глибокими. Щовечора Володя стояв внизу і чекав на неї. Олена виходила зі своїм песиком і вони йшли гуляти навколо будинку, по парках", — каже Заславський.

"Точно не наркоман!"

"Я думаю, що Володя буде президентом, який хоче Україні лише добра. Він заможний і успішний, йому особисто нічого не потрібно, він просто переживає за Україну. Він займається спортом, він і на своїх виступах демонстрував м'язи. Наркомани так не виглядають, це зрозуміло без усяких аналізів!" — впевнений шкільний товариш Зеленського.

Володимир Зеленський

Заславський мріє, щоб за Зеленського проголосували понад 90%.

"Я дуже цього хочу. Він являє серйозну загрозу лише для влади. І не тільки для Порошенка, а для всієї влади. У нас президенти і прем'єри змінюються, а суть залишається такою самою. А Володя хоче все поміняти", — впевнений Заславський.

Нагадаємо, у мережі показали, як виглядали лідери президентської гонки2019 у ранньому віці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, квитки на стадіон "Олімпійський", де мають відбутись дебати між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським, продаватися не будуть.

Також Знай.ua писав про те, що команда Зеленського розповіла, які можливості за умови розвинутої інфраструктури електронного уряду може надати українцям ID-картка.