Квитки на стадіон "Олімпійський", де мають відбутись дебати між Петром Порошенком та Володимиром Зеленським, продаватися не будуть. Однак, їх можна отримати безкоштовно. Про це повідомили у штабі Зе-кандидата.

Як стало відомо у вівторок, 16 квітня, кандидати в президенти Володимир Зеленський та Петро Порошенко нарешті домовилися про дебати на стадіоні НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19:00.

Раніше у Зеленського повідомили, що, згідно з домовленістю штабів, вартість дебатів на "Олімпійському" становитиме 6-8 млн грн. Всю цю суму оплатять самі кандидати в президенти.

Спочатку штаб Зеленського хотів продавати квитки на дебати, а кошти планували спрямувати на благодійність. Однак така ідея не була реалізована, оскільки це забороняє закон.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив представник штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков.

А сьогодні команда Зеленського повідомила, що квитки на дебати можна придбати безкоштовно – їх потрібно просто забронювати.

"Дебати з приводу дебатів!

Вже відкрита можливість зареєструватися на найголовнішу подію країни! Доступні безкоштовні квитки у фан-зону в центрі стадіону: https://zolotolotto.com/

Бронюйте негайно! Отримуйте електронний квиток на пошту. На одну людину можна зареєструвати лише 2 безкоштовні квитки.

Не дамо нас розділити!!!", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Володимир Зеленський та Петро Порошенко домовилися про дебати на стадіоні НСК "Олімпійський" 19 квітня.

Як повідомляв портал Знай.ua, директор соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович розповів, що думає щодо результатів другого туру

Також Знай.ua писав, команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіла на відкрите звернення лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.