Директор соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович розповів, що думає щодо результатів другого туру виборів в Україні у коментарі виданню Обозреватель.

На думку соціолога, Порошенка робить все можливе, щоб скоротити розрив між Зеленським.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

"Я не прихильник тези про кардинальні зміни, а ось про скорочення – так. Прихильник в тому плані, що і дебати, і їх відсутність, і всі розмови навколо цього, і якась кампанія Порошенка за викликом Володимира Зеленського на ці дебати – все це повинно впливати в бік скорочення розриву між кандидатами. Але, як бачимо за результатами КМІС, які майже ідентичні тим, які є у нас, скорочення не відбувається". Олексій Антипович

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Антипович наголосив, що опитування Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) завершилося 14 квітня, а значить, до другого туру є тиждень, щоб картина змінилася.

"Соціологія КМІС була завершена 14 квітня, тобто ще тиждень, тому будемо дивитися. Зараз якихось кардинальних змін ми не те, що не побачити, ми їх не чекаємо. Скажімо так, результат виборів досить передбачуваний". Олексій Антипович

Нагадаємо, що команди кандидатів в українські президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський", про що стало відомо зі слів представника штабу Порошенка Олега Медведєва, які він озвучив під час брифінгу у вівторок, 16 квітня.

Варто нагадати, що за даними опитування Київського міжнародного інституту соціології, 68,7% наших співгромадян хотіли б побачити дебати між кандидатами напередодні другого туру виборів. 41,9% опитаних впевнені, що дебати між кандидатами обов'язково повинні відбутися ще 26,7% зазначили, що не проти на них подивитися, але обов'язковими їх не вважають.

Як повідомляв портал "Знай.uа", міністр молоді та спорту України Ігор Жданов виступив з заявою щодо проведення дебатів.

Також "Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіла на відкрите звернення лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.