Команди кандидатів в українські президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського уклали тристоронню угоду з НСК "Олімпійський", про що стало відомо зі слів представника штабу Порошенка Олега Медведєва, які він озвучив під час брифінгу у вівторок,16 квітня.

Медведєв розповів: "Сьогодні вранці було укладено тристоронню угоду, підписану НСК "Олімпійський", представниками виборчих штабів Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Це - тристоронній договір про оренду стадіону на вечір 19 квітня".

Зеленський і Порошенко

Крім цього, він зазначив, що переговори між штабами кандидатів повинні продовжитися ввечері 16 квітня. Медведєв підсумував: "Наші представники збираються обговорювати регламент цих дебатів. Поки у нас різні бачення: одна сторона налаштована на шоу, ми - на проведення повноцінної дискусії".

Варто нагадати, що за даними опитування Київського міжнародного інституту соціології, 68,7% наших співгромадян хотіли б побачити дебати між кандидатами напередодні другого туру виборів. 41,9% опитаних впевнені, що дебати між кандидатами обов'язково повинні відбутися, ще 26,7% зазначили, що не проти на них подивитися, але обов'язковими їх не вважають.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Зеленський і Порошенко

24,7% заявили, що дебати не потрібні, а 6,6% не визначилися зі своєю позицією або відмовилися відповідати. Варто відзначити, що 50,6% українців переконані, що Зеленський під час проведення дебатів буде щирим, з ними не згодні 28,4% опитаних (ще 21% не визначились або відмовилися відповідати).

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українцям показали свіжі рейтинги кандидатів у резиденти Петра Порошенка і Володимира Зеленського напередодні другого туру президентських виборів. Результати опитування показали, що розрив між двома кандидатами становить 47%.

Як повідомляв портал "Знай.uа": міністр молоді та спорту України Ігор Жданов виступив з заявою щодо проведення дебатів. За його словами, керівництво НСК "Олімпійський" має забезпечити рівні умови для кандидатів у президенти Петра Порошенка і Володимира Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіла на відкрите звернення лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.