"Команда Зеленського" розповіла, які можливості за умови розвинутої інфраструктури електронного уряду може надати українцям ID-картка.

Відповідна інформація була опублікована на Telegram-каналі, та супроводжувалася відеозаписом.

"Чи можете ви уявити, що можна було б проголосувати зі свого смартфона або ноутбука, витративши на це лише 3 хвилини? Сплатити податки, стежити за успіхами дитини у школі або записатися до державної клініки онлайн?" пише

У повідомленні розповіли, що все це та багато іншого можна буде робити завдяки вибудованій інфраструктурі електронного уряду (e-government) та ID-картки.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Сьогодні ID-карта в Україні – лише нефункціональний шматок пластика, який не дає нам жодних переваг, однак за певних умов може спростити життя мільйонам людей, відкривши для них нові можливості: користуватися державними послугами, підписувати документи і голосувати лише в декілька кліків." йдеться у повідомленні

Нагадаємо, що директор соціологічної групи "Рейтинг" Олексій Антипович розповів, що думає щодо результатів другого туру виборів в Україні у коментарі виданню Обозреватель. На думку соціолога, Порошенка робить все можливе, щоб скоротити розрив між Зеленським.

"Я не прихильник тези про кардинальні зміни, а ось про скорочення – так. Прихильник в тому плані, що і дебати, і їх відсутність, і всі розмови навколо цього, і якась кампанія Порошенка за викликом Володимира Зеленського на ці дебати – все це повинно впливати в бік скорочення розриву між кандидатами. Але, як бачимо за результатами КМІС, які майже ідентичні тим, які є у нас, скорочення не відбувається".

Як повідомляв портал "Знай.uа", міністр молоді та спорту України Ігор Жданов виступив з заявою щодо проведення дебатів.

Також "Знай.uа" писав, що команда кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіла на відкрите звернення лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва.