українська активістка і блогер Ліза Богуцька, яка проживала в Криму, але перебралася до Києва, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook показала кадри із зустрічі Надії Савченко з виборцями.

Ліза Богуцька
Ліза Богуцька

Цікаво, що на цю зустріч до Надії прийшли тільки діти. Але, Савченко це не зупинило і вона, зрадівши вдячним глядачам, почала випитувати їх про те, як їм живеться.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Зараз у моєму дворі. Надя Савченко. Так. Доросле населення відреагувало скептично. Вона виступає перед дітьми. Але запитує про те, в чому дітям хочеться жити. Запитує, чи бачили вони донбаські терикони і Крим?" - повідомила Богуцька.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сейчас в моем дворе. Надя Савченко. Да. Взрослое население отреагировало скептически. Она выступает перед детьми. Но...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zondag 30 juni 2019

В коментарях вона продовжила описувати нюанси зустрічі:

"Надя ще виступає. Дорослих людей зібралося від сили чоловік 20.
Але я ось що думаю: це треба мати сміливість не виїхати, коли тебе вийшли слухати тільки діти. А потім дочекатися дорослих роззяв і розповідати їм про тарифи і землю".

Надія Савченко
Надія Савченко

В коментарях відразу відгукнулися українці:

"Але і своєрідний піар-хід, достукатися до дорослих через дітей.", "Діти - наше майбутнє", "Діти що, вже допущені до голосування?", "Можливо, колись настане час, коли дітей не будуть довбати політикою..", "По-моєму це перебір. З молоддю потрібно спілкуватися, яка хоч трохи в курсі, що відбувається і хто розуміє вона. А тут Савченко вплутує діток, швидше за все не переселенців, які напевно і не в курсі про війну", "Босоніж і з цигаркою в зубах? Приклад для наслідування. Не пускайте Надю до дітей", "Ця с*чка кинула дітей волонтерів, які їй у в'язницю писали листи і робили флешмоби, типу "Надія повертайся, ми з тобою" та інше. Потвора вона реальна."

Нагадаємо,іноземна ганчірка на шиї Савченко змусила кіноманів перехреститися.

Раніше Знай.ua повідомляв, партія "Слуга народу" показали повний список кандидатів у депутати.

Також Знай.ua писав, маленький українець записав зворушливе звернення до Зеленському.