Команда президента Володимира Зеленського складається переважно з молодих українців, які до цього не мали значного досвіду в політиці. Однак і серед них є ті, хто вже досвідчені у цій сфері. Одним із таких представників так званої Зе!Команди є Олександр Данилюк. Зараз він обіймає посаду секретаря РНБО.

Олександр Данилюк заявив, що вважає зустріч Зеленського з президентом РФ Володимиром Путіним реальною. Про це він сказав у своєму інтерв'ю виданню LB.ua.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

"Ситуація набагато складніша. Переговори відбуваються в конкретний момент часу і позиції сторін формуються виходячи з інтересів і можливостей в цей момент. Зараз вони можуть бути вигідні Росії, оскільки там відбуваються свої внутрішні процеси, позначається вплив санкцій.", - заявив Данилюк.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому він зазначив, що "ніхто не вірить, що вони (президенти) зустрінуться і вирішать всі проблеми".

"Але заручників і військовополонених потрібно звільняти. А через зовнішній вплив, як показав досвід, це не працює. Будемо пробувати нові механізми", - сказав він.

Секретар РНБО не виключає, що зараз переговори Києва і Москви вигідні останньої. За словами Данилюка, у Володимира Зеленського, як і Путіна є своє бачення вирішення проблеми.

Донбас
Донбас

Олександр Данилюк підкреслив, що зараз правоохоронці ведуть розслідування щодо коштів, які виділялися на відбудовування Донбасу. Та поки воно не принесло жодних результатів.

Зазначимо, що Раніше Олександр Данилюк був міністром фінансів в уряді Володимира Гройсмана. Він обіймав цю посаду в період з 2016 до 2018 року.

Нагадаємо, що українці терміново звернулися до Зеленського, яка там діджиталізація: "Так виглядає реальне життя".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що "Слуга народу" поза конкуренцією, а "Європейська солідарність" на дні: соцопитування показало, який вибір зроблять українці.

Також "Знай.ua" писав про те, що "Слугу народу" запідозрили в планах "злити" округ в Харкові Добкіну-молодшому.