Прем'єр-міністр Молдови Майя Санду виступила зі звинуваченнями проти колишнього президента України Петра Порошенка.

Про це повідомив Олександр Онищенко на совїй сторінці в Facebook.

Як написав Онищенко, голова уряду сусідньої держави заявила, що Порошенко у співпраці з олігархом Владом Плахотнюком (додамо - його давнім другом і бізнес-партнером) забезпечував контрабанду та корупційні схеми в Придністров'ї.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тепер ми очікуємо, що київська влада сприятиме ліквідації цих схем", - сказала Санду.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Петро

А ми, мабуть, чекаємо ще одного заяви в Держбюро розслідувань про вчинення Петром Порошенком злочинів. Зараз кримінальних справ на екс-президента в ГБР, нагадаємо, вже 8.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський розповів, як розправиться з контрабандистами. Як стало відомо, контрабандисти намагаються домовитися з митниками, але митники не йдуть на переговори, оскільки з Києва ніхто не відповідає. По суті, зараз вони знаходяться в самому справжньому ступорі. Вищі чини митників часів Порошенко, причетні до контрабанди, намагаються покинути країну, оскільки з дня на день почнуться обшуки і затримання.

Як повідомляв портал Знай.іа Порошенко помітили на джазовому концерті в компанії двох красунь-незнайомок.

Також Знай.іа писав про те, що Порошенко пролітає повз ради: новий соцопитування показало, що українці думають про "Європейську солідарність".