У селі Чорне Окнянського району Одеської області під час пожежі в приватному житловому будинку загинули четверо дітей. Президент Володимир Зеленський відреагував на страшну подію. Слова Зеленського наводить Офіс президента в мікроблозі у Twitter.

Так, президент заявив, що новому очільнику Одеської ОДА необхідно вжити заходів, аби унеможливити подібних випадків у майбутньому.

"Одне з перших завдань для нового очільника Одеської ОДА – взяти під особистий контроль з’ясування причин цієї трагедії та унеможливлення подібних випадків у майбутньому", – прокоментував Володимир Зеленський пожежу на Одещині, під час якої загинуло четверо дітей.

26 червня Кабінет Міністрів на засіданні підтримав призначення восьми голів ОДА, чиї кандидатури запропонував президент Зеленський. Зокрема, головою Одеської ОДА пропонувалося призначити Андрія Андрейчикова.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський призначив нового керівника Нацгвардії.

Також Знай. ua писав, що Зеленський жорстко поставив на місце Клімкіна.