Перший заступник начальника Управління державної охорони В'ячеслав Штучний заявив, що кортеж глави держави відповідає всім заходам безпеки. Про це повідомляється на сайт УДО.

Штучний також відзначив, що на президента Володимира Зеленського після його обрання на посаду замахів не було, а його кортеж відповідає всім заходам безпеки.

На сьогоднішній день кортеж президента - мінімальний, сказав заступник начальника Держохорони.

"На сьогоднішній день з моменту обрання, замахів на життя Володимира Зеленського не було, але, я думаю, всі громадяни відчули, що останні два тижні у нас постійно повідомляється про мінування як органів державної влади, так і вищих навчальних закладів. І це велике навантаження на державну охорону, так і на Національну поліцію та Службу безпеки України", - сказав він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Штучний також додав, що на сьогоднішній день кортеж президента - мінімальний, але відповідає всім заходам безпеки.

Кадр із серіалу Слуга народу

Нагадаємо, канал Порошенка "Прямий" накрили силовики, виходи заблоковані.

Як повідомляв Знай.ua, Клімкін жорстко поплатиться за переговори з Росією.

Також Знай.ua писав, що Порошенко перед виборами отримав однозначну оцінку від українців.