Сергій Сивохо, телеведучий і кандидат у народні депутати від 49 округу на Донбасі розповів, з чого хотів би почати політичну кар'єру і назвав головні пріоритети нинішньої влади по Донбасу.

"Моя Батьківщина дала мені все, що вона могла. Зараз у Батьківщини біда. Я вважаю, що ми повинні допомогти Батьківщині. Я завжди пишався тим, що я з Донбасу, я ніколи не приховував цього. У мене зараз в Києві на машині донецькі номери. Я гордий тим, що я донеччанин, я хочу пишатися і продовжувати бути таким же гордим, як я був колись. Я вважаю, що потрібно неодмінно відновити Донбас. Це пріоритетне завдання для влади. Я вважаю, що стара влада не змогла впоратися з цим питанням, вони не показали себе ні в уряді, ні в опозиції. Треба братися за справу самим", - заявив Сивохо.

Нагадаємо, Сергій Сивохо побував на історичній батьківщині і онімів від жаху.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв Зеленський призначив Руслана Баранецкого першим заступником голови СБУ.

Також Знай.uа писав, що лави партії Зеленського "Слуга народу" поповнилися жагучою брюнеткою.