Тимчасовий керівник посольства США в Україні Вільям Тейлор повідомив у Facebook, що "знову прибув, щоб на основі хороших відносин між Вашингтоном і Києвом працювати над вирішенням багатьох питань".

Він зазначив, що з нетерпінням чекає на співпрацю з новим парламентом і Володимиром Зеленським.

"Мені дуже пощастило перебувати в Україні в цей чудовий історичний момент. Незабаром Україна отримає новий парламент… Це чудова можливість для людей з різних сфер піти працювати в парламент, це також можливість для нових ідей у Раді", - пояснив Тейлор.

Дипломат також додав, що зараз і для США є відмінна можливість бути "партнером як для нового президента, так і для нової Ради". За його словами, Америка "рішуче підтримує Україну – шляхом військової допомоги, дипломатично, економічно".

Тимчасовий повірений у справах Вільям Тейлор

🇺🇦 Знайомтесь – наш новий Тимчасовий повірений у справах Вільям Тейлор! У цьому відео він розповідає про пріоритети своєї роботи у Києві та ділиться приємними спогадами про свою каденцію в Україні у 2006-2009 роках. Тимчасовий повірений у справах Тейлор дякує народу України за такий теплий прийом. 🇺🇸 Get to know our new Chargé d’Affaires a.i., William Taylor! Hear about his priorities for his work in Kyiv and his fond memories from serving in Ukraine from 2006-2009. CDA Taylor thanks the Ukrainian people for the warm welcome he has received!

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door U.S. Embassy Kyiv Ukraine op Dinsdag 2 juli 2019

Нагадаємо, Волкер заявив, що Росія не пропонувала звільнити захоплених нею українських моряків.

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі спливли давні фото Володимира Зеленського з його дружиною Оленою.

Також портал Знай.uа писав, що за словами Путіна тема полонених українських моряків піднімалася Трампом на саміті G-20" як одна з пріоритетних.