Відомий автоблогер Олександр Куницький, який балотується на парламентських виборах по мажоритарці від "Слуги народу", служив в армії Ізраїлю.

Про це повідомив позафракційний нардеп Андрій Денисенко в Facebook Також він опублікував красномовний знімок Куницького з армійським товаришем.

"З новин почув, що штаб "Слуги народу" нарешті звернув свою увагу на доведений факт наявності у їх кандидата в народні депутати Олександра Куницького подвійного громадянства. Тому хочу полегшити пошук і аналіз фактів і додаю ще один важливий доказ - фотографію Куницького з його військовим товаришем", – написав Денисенко.

Політик нагадав, що служити в армії Ізраїлю мають право тільки громадяни цієї країни.

А зашквар то з ізраїльським паспортом Куницького лише набирає обертів. З новин почув, що штаб «Слуги народу» нарешті...

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще
Geplaatst door Андрій Денисенко op Dinsdag 2 juli 2019

У свою чергу нардеп Ігор Мосійчук опублікував ще один знімок, на якому нібито зображений Куницький.

"Іноді одне фото коштує тисячі слів. Коштує навіть більше, ніж сухі факти і документи, які нібито і читають, але ніколи не вчитуються, і не аналізують. На фото: кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" по 169 округу в Харкові Олександр Куницький в оточенні товаришів по службі в ЦАХАЛ (армія оборони Ізраїлю)", – зазначив Мосійчук.

Іноді одне фото варте тисячі слів. Варте навіть більше, ніж сухі факти та будь-які документи, які нібито і читають, але...

Geplaatst door Ігор Мосійчук op Dinsdag 2 juli 2019

Нагадаємо, Олександр Дубинський розкрив цікаву людини в списках партії "Слуга народу".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Слуга народу" висунула кандидата по одномандатному виборчому окрузі №169 у Харкові Олександра Куницького.

Також портал Знай.uа писав, що Куницький наявність у нього іноземного громадянства заперечує.