Глава МВС Арсен Аваков зробив гучну заяву. Він запевнив, що ексглава Адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Клюєв, який зібрався до Верховної Ради у 2019 році, покинув Україну у 2014 році. І з тих пір не проживав на території нашої країни.

Лист із такою інформацією Аваков написав на ім'я глави ЦВК Тетяни Сліпачук.

"МВС достовірно відомо, що зазначений громадянин (Андрій Клюєв, – ред.) покинув територію України у 2014 році разом з Януковичем В.Ф. та не проживав на території України останні п’ять років. Зазначена інформація підтверджується матеріалами кримінальних проваджень, які розслідуються слідчими підрозділами Національної поліції", - йдеться у листі Авакова.

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Також глава МВС додав, що Клюєв не перетинав кордон України упродовж останніх 5 років. За даними Інтегрованої інформаційно-телекомунікаційної системи "Аркан", політик проживав у іншій країні.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За словами Авакова, Клюєв знаходиться у розшуку як особа, яка ухиляється від слідства. Відтак глава МВС висловив сподівання, що ЦВК прийме до уваги важливу інформацію і знімуть кандидата Клюєва з виборів.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Направив до ЦВК лист. Сподіваюся, що він послужить підставою для прийняття ЦВК рішення про зняття з участі у виборах Андрія Клюєва", - підсумував Аваков.

Андрій Клюєв
Андрій Клюєв

Нагадаємо, "Продався і ск*вився. Найближчого друга посадили...": Саакашвілі зізнався Пальчевському в тому, чого не знали навіть найближчі.