6 липня відбудеться останній з'їзд партії "Слуга народу", під час якого буде представлено остаточний список кандидатів у депутати на позачергових виборах у Верховну Раду. Про це повідомив журналіст Олександр Дубинський в Facebook.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"6 липня відбудеться фінальний з'їзд партії "Слуга Народу", під час якого буде остаточно відфільтровано список кандидатів у депутати. Переконаний, з нього повинні викреслити людину Гонтарєвої-Рожкової, пособницю розграбування банківської системи, яку проштовхнув у список російський банківський капітал", - написав він.

Нагадаємо, українські блогери підтвердили російське громадянство Михайла Соколова, який балотується до Верховної Ради під 99 номером списку "Слуги народу". Відомо, що першим про російське громадянство Соколова повідомив одеський активіст Сергій Стерненко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Данилюк сказав, що не бачить впливу Ігоря Коломойського на Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський зробив термінову заяву по Донбасу. Жителі Донбасу і Криму, якою б мовою вони не розмовляли, є українцями.