Громадянин РФ, одіозний ватажок донецьких терористів Ігор Гіркін, він же Стрєлков, втікши з "ДНР" на Росію, вже не один раз озвучував досить відверті повідомлення щодо діяльності путінської армії на сході України.

Недавно у Стрєлкова відбулась вельми напружена дискусія в мережі. Розпалившись під час сварки, Гіркін поділився важливими подробицями про початок окупації і так звану "Російську православну армію" (РПА) терористичної "ДНР".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Цього разу терорист розповів про те, чого говорити йому і б не вартувало з погляду власної безпеки.

Ігор Гіркін в соціальній мережі розповів, що творили його подільники в перші дні війни на Сході нашої країни.
Зокрема, терорист розповів, як російські військові хапали десятками ні в чому не винних мирних жителів і утримували їх на підвалах захопленої бойовиками будівлі СБУ. Він не уточнив, що саме вони з ними там робили, аргументуючи це тим, що "укри все читають".

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

В той же час Гіркін зізнався, що ватажки РПА (Пінчук, Бородай, Антюфеєв) на Донбасі "кров мішками проливали", і це було на передовій. Він підсумував: "Я то вже точно знаю, з ким і з чим вони воювали по ночах в барах і ліжках в п'ятизірковому готелі".

Нагадаємо, Стрєлков похизувався звірствами на Донбасі: розповів, як терористи ховалися за спинами жінок та дітей.

Як повідомляв портал Знай.ua, Гіркін поділився архівним фото вторгнення на Донбас

Також Знай.ua писав, Гіркін зізнався, що видавав накази про страту українців без слідства та суду