Прес-секретар президента України Юлія Мендель була на допиті в Генпрокуратурі 1 липня з приводу своїх висловів на каналі "1+1" про те, що українські військові нібито обстрілюють мирне населення на Донбасі.

Наголошується, що Мендель викликали на допит як свідка, але прес-секретар давати свідчення в ГПУ відмовилася. Про це повідомляє theБабель.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Під час допиту Мендель відмовилася свідчити, вказати джерело оприлюднених даних, зазначивши, що сам допит є політизованим і може бути використаний проти неї, хоча поставлені слідчим питання не стосувалися особистого життя, а були спрямовані на роз'яснення її дій як особи, уповноваженої оприлюднити офіційну позицію глави держави", - розповіли в Генпрокуратурі.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, військова прокуратура викликала на допит Юлію Мендель. Причиною називають її висловлювання про обстріл мирних жителів на сході України.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський заявив, що в очі не бачив відповідь на ноту українського МЗС Російської Федерації.

Також портал Знай.uа писав, що знайдений спонсор "Слуги народу" Зеленського.