Оклад прес-секретаря новообраного президента України Володимира Зеленського Юлії Мендель розголосили. Про це повідомила Адміністрація президента на запит видання "Українські новини".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У відповіді Адміністрації президента зазначено, що оклад спікера Зеленського становить 15 720 гривень. Іншої інформації щодо заробітної плати прес-секретаря немає.

"Посадовий оклад прес-секретаря президента України Ю. Мендель встановлено в розмірі 15 720 гривень згідно з постановою Кабінету Міністрів від 18 січня 2017 року №15 "Питання оплати праці працівників державних органів", - йдеться у відповіді.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що прес-секретар президента Володимира Зеленського Юлія Мендель потрапила в скандал з "5 каналом" та відповіла на закиди журналістів телеканалу, який пов'язують з колишнім главою держави Петром Порошенко на своїй сторінці в Twitter.

Причиною сварки стало те, що "5 канал" запитав Мендель, буде її твіт про зустріч Зеленського з єврокомісаром Валдісом Домбровскісом переведений на українську мову з англійської, щоб "не виникало "мене не так зрозуміли, журналісти неправильно переклали". У відповідь прес-секретар порадила каналу звернути увагу на сторінку Адміністрації Президента і заявила, що може почати писати хоч на суржику.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський відправляє в Раду тамаду Кривошеєва.

Також Знай. ua писав, що українці благають Зеленського прибрати з "Слуги народу" соратника Кличка.