Схоже, що "походи в народ" стали трендом серед українських політиків. Вони наввипередки ходять у звичайні людські заклади поїдати хот-доги, шаурму, обідати та пити каву. Кажуть, що таким чином стають ближчими до народу.

От лишень не зрозуміло, чому таке "зближення" відбувається тільки перед виборами. Хоча насправді відповідь на це запитання цілком очевидна для того самого народу. Тому реагує він на всі ці підлещування відповідним чином.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, нещодавно не проминув "сходити в народ" і прем'єр-міністр Володимир Гройсман. І селфі не забув виставити в мережу – щоб же ж народ оцінив. І він оцінив. Щоправда не зовсім так, як сподівався прем'єр.

Володимир Гройсман на своїй сторінці в Twitter опублікував фото, на якому він сидить в якомусь генделику за столиком, сервірованому пляшками мінеральної води і пластмасовими стаканчиками з якоюсь рідиною.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Випили чаю з Іриною - господаркою місцевої кав'ярні в Глибочиці", - підписав свою фотографію Гройсман.

Українці відреагували на "похід в народ" пана прем'єра своїми дописами, які недвозначно пояснюють, як вони ставляться до політика.

Нагадаємо, скандальний закон Богомолець змусив українців лихословити із новою силою

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський вказав Богомолець і Супрун на дещо важливіше за "матюки"

Також Знай.ua писав, дружина генерального прокурора Ірина Луценко вигуляла вбрання за 30 мінімальних зарплат