У черговому випуску програми "Право на владу" мова йшла, зокрема, про те, чи може розведення військ загасити вогонь на Донбасі.

Євген Мураєв, який очолює список партії "Опозиційний блок", заявив, що миру на Донбасі можна добитись лише, розпочавши прямі переговори з непідконтрольними територіями та діалог про амністію.

Йому відразу ж заперечили інші гості студії.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ведуча ж Наталя Мосейчук поставила Мураєву "незручне" запитання.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Щоразу, коли до студії приходить Євген Мураєв, чи, наприклад, Вілкул, мені це все нагадує педраду, коли ми викликаємо "мальчішей-плохішей" і ви намагаєтеся тут їх перевиховати. Але вони не перевиховуються. Розумієте? Я вам нагадаю вашу ж цитату (Мураєва – ред.):

" В Мариуполе были солдаты Блеквотера, об этом все знают. На самом деле приходят повестки людям, до сих пор забирают людей с театра, школ, с коммунальных предприятий, отовсюду забирают технику", - це Ви говорили в червні 2016 року. Скажіть, будь ласка, вас хтось тоді був викрав, а зараз Вас повернули нам?", запитала Мосейчук Мураєва.

"Інопланетяни", - пролунала підказка з залу.

Однак, Мураєв подовжує творити "свою реальність". Він відповів, що на підприємствах в окрузі, де він балотувався, відібрали всю техніку, а дітей виловлюють досі і відправляють на війну.

"А з яких пір у нас у військоматах служать солдати Блеквотера?", - запитав Мураєва ведучий Сергій Іванов.

Однак Мураєв не став відповідати на запитання.

Нагадаємо, 1 липня відбулось розведення військ розведення військ під Станицею Луганською з обох сторін.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський дав українцям надію на мирний Донбас

Також Знай.ua писав, 2 липня, на Майдані в Києві пройшов мітинг проти рішення ЦВК щодо реєстрації кандидатами в народні депутати ексглави Адміністрації президента Андрія Клюєва і блогера Анатолія Шарія.