Прем'єр-міністр України, лідер партії "Українська стратегія Гройсмана" Володимир Гройсман на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter опублікував послання всім українцям, але те, що він отримав у відповідь перевершило всі очікування.

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

Прем'єр-міністр вирішив розповісти про те, що потрібно міняти в Україні в першу чергу і вирішив взятися за судову владу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Потрібно повністю перезавантажити судову гілку влади. Місцеві суди треба ліквідувати і сформувати нові. Якщо цього не зробимо, у країні буде катастрофа. Реваншисти, використовуючи судову гілку влади, будуть приймати рішення, що підриватимуть державу." - додав Гройсман.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Реакція українців в коментарях була миттєвою, очевидно, зовсім не такою, як очікував Володимир Борисович:
"Вас Порох 5 років тримав прив'язаними до батареї? Чи, може, все влаштовувало? Га?", "Цікаво, з кого він "нові суди" зробить. Гройсман популіст, в останні 2 тижні робить все для занепаду своєї політ. кар'єри, буде черговим Ляшком і не більше", "Швидше за все йому Портнов допоможе. І судді знайдуться правильні і суди "як треба»"реформують.", "Брехун Гройсман хоче ще раз до корита .: "я знаю, я можу, нам заважали ..." Але насправді все це означає: "дайте можливість залишитися у владі"

"Де ти був 5 років?", "Дурник", "Гройсман - політики з нульовим рейтингом", "А де ж ви були раніше? Це ж ваш патрон цю гілку ретельно вирощував 5 років.", "На кого це бла-бла розраховано? Ви при владі були 5 років. Хто заважав реформувати? Довбні ви, що хотіли всидіти однією ср*кою на два базари", "Як же ти за*бав, чорт вінницький!"

Нагадаємо, Гройсман і Рева зметикували на двох, українці в люті.

Раніше Знай.ua повідомляв, мережі висміяли нахабне рішення Гройсмана.

Також Знай.ua писав, Гройсман загнав Україну в боргову яму по самі вуха.