Шостий апеляційний адміністративний суд вирішив провести повторне жеребкування для визначення їхньої позиції у бюлетенях на дострокових парламентських виборах. Однак через таке рішення Центральна виборча комісія України не встигне надрукувати необхідну кількість бюлетенів на виборах.

Про це повідомила прес-служба ЦВК.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Наслідком буде неможливість своєчасної друку необхідної кількості бюлетенів Державним підприємством Поліграфічний комбінат" Україна і забезпечення їх доставки для проведення голосування у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі", - йдеться в повідомленні.

засідання ЦВК
засідання ЦВК

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зазначимо, що зараз за даними голови ЦВК Тетяни Сліпачук, вже надруковано понад 5 млн. бюлетенів. Вона заявила, що такі дії спрямовані на те, щоб зірвати дострокові вибори до Верховної Ради.

вибори в Україні
вибори в Україні

"Мені зараз складно прокоментувати всі юридичні аспекти прийнятого рішення, але я вам повідомляю, що це акція спрямована на зрив виборів", - сказала Сліпачук і додала, що ЦВК буде оскаржувати це рішення.

Центрвиборчком наголошує, що провів жеребкування 26 червня, в останній день відведеного на це терміну, за участі всіх політичних партій, які на той час були зареєстровані на вибори. З урахуванням жеребкування ЦВК затвердило форму, колір і текст виборчого бюлетеня для голосування в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі.

Нагадаємо, що команда Гриценка представила мажоритарників по Києву: ні - забудовному пеклу та корупційним зв'язкам.

Раніше Знай.ua повідомляв, у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Також Знай.ua писав, що скандальний закон Богомолець про "дематюкацію" довів навіть Притулу: "Піде туди, куди його пошлють".