Ситуація довкола парламентських виборів загострюється з кожним днем все більше. І це не дивно, бо українці вже втомилися від великої кількості партій, обіцянок і інших атрибутів Верховної Ради.

Яким буде голосування і його можливі результати, на своїй сторінці в Facebook передбачав відомий журналіст Ігор Лесев. На його думку 8 скликання взагалі нагадував смітник:

"Якщо б новий склад парламенту обирали тільки серед клієнтів українських психлікарень, гірше все одно не вийшло. Ядро, мережа і місцева впізнаваність. Ну от хто зіб'є той же клан Балог в Закарпатті? Або візьмемо Київ. За винятком одного ресторатора немає більше жодного фактурного персонажа від "Слуги народу". І скільки вони зможуть завести "слуг" у Раду по столиці?", - задається питань він.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Лесі зазначив, що вже майже місяць поспіль можна спостерігати приблизно одні і ті ж процеси:

"Опозиційна платформа. У них зараз 13%. І давайте прямо – це все одно ганьба. І нарікати тільки на ахметовських не варто. Пацани самі запалились своїм зашкварным списком. Торгувати тільки російською мовою і миртрудмаем з подільниками Столара і реінкарнацією СДПУ(о) – це своїх співгромадян тримати за дебілів. Ну ось вам і 13%. Всі інші не в Ахметова, а у Зеленського. Ті хоч гарно розводять, а у вас придорожній бордель з усіма старими повіями", - додав журналіст.

Верховна Рада України
Верховна Рада України

Інша небезпека, як зазначає експерт, криється у всім вже давно звичних прізвищах: Парубій, Геращенко і само собою Порошенко.

Є питання у Лесева і до Тимошенко:

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

"Юля. З одного боку, вона не знайшла себе в ніші "вічної боротьба". Тут тобі і кульгавий Черчілль, і обіср*вшийся Смєшко, і выпилившийся Ляшко... Начебто, откусывай і нарощувати. Але до Юлі все одно нічого від них не поширюється. От є її персональна секта і все. Ні зростання, ні падіння. Можливо, Юля трохи підросте за рахунок специфіки виборів – хіпстери СН будуть на море, а бабульки Юлі прийдуть дисципліновано на дільниці. Це може їй дати до 10% за підсумком".

Втім, каже Лесев, остаточну картину сформують мажоритарники. З ними будуть торги і правильні пропозиції. А це означає, що феодалізація всієї України продовжиться.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський призначив нового губернатора Донецької області. Відповідні укази розміщено на офіційному сайті глави держави.

Як спільно Знай.uа популярний український шоумен, а також кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" по 49 округу Сергій Сивохо записав відеозвернення до жителів Донбасу, де він балотується в народні депутати.

Також Знай.uа писав, що шостий апеляційний адміністративний суд вирішив провести повторне жеребкування для визначення їх позиції в бюлетенях на дострокових парламентських виборах.