Президент Володимир Зеленський під час представлення нового голови Донецької області Павла Кириленка окреслив для нього основні завдання на даній посаді. Про це він сказав в ході візиту в Краматорськ, повідомляє Офіс президента.

В першу чергу глава держави вказав на важливість якісної інфраструктури і своєчасної виплати зарплат і пенсій жителям області.


"За Донбасом ретельно слідкує весь світ – під час зустрічей за кордоном піднімаю це питання як пріоритет. А головне – за Донбасом спостерігає вся Україна. Ми повинні показати всім наочно, особливо українцям на окупованій території, ми – єдина країна", – сказав Зеленський.

Глава держави зробив акцент на важливості забезпечення якісного водопостачання в Донецькій області. Він розповів, що спілкувався з цього приводу з прем'єр-міністром. Також у пріоритетах відновлення Краматорського аеропорту і погашення заборгованості по зарплаті на шахтах.

"Ми зобов'язані паралельно закінчувати війну і відновлювати Донбас", – додав президент.

Президент України Володимир Зеленський з робочим візитом в Донецькій області. В 5-ту річницю визволення Слов'янська та Краматорська.

Geplaatst door Сегодня op Vrijdag 5 juli 2019

Нагадаємо, биография, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай. ua писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".