Відомий український музикант, а з нещодавнього часу ще й політик, лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук пояснив, чому приховує від громадськості свою дружину Лялю Фонарьову.

Про це Вакарчук відверто розповів в інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Вакарчук зазначив, що для нього сім'я — це те, що він ретельно приховує від громадськості. Також він зазначив, що не хоче піаритися на цій темі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Я - людина, що дуже цінує свою сім'ю, яка завжди дуже ревниво оберігала її, будучи людиною, яку постійно видно тільки у сфері шоу-бізнесу. Буду намагатися сповідувати цей принцип і зараз. На камеру спеціально демонструвати своє життя я не збираюся. Для мене сімейні цінності — це те, чим я живу", - пояснив він.

Співак підкреслив, що дружина завжди його підтримує.

"Де це буде доречно, а не нарочито, ми збираємося бути разом і в публічному сенсі теж. Але я не з тих політиків, які використовують сім'ю заради певного позитивного іміджу або заради піару. Я взагалі не люблю дешевий піар", - зазначив Вакарчук.

Нагадаємо, Притула відверто розповів подробиці страшної травми: "Сам наробив собі біди".

Як повідомляв Знай.uа привітання з Днем ангела Святослава: листівки і вірші.

Знай.uа писав, Вакарчук розповів про долю Донбасу, Томосі і третьому Майдані: "В головах людей".