Президент України Володимир Зеленський на робочій нараді в Ужгороді попросив начальників Волинської, Чернігівської, Закарпатської і Львівської обласних митниць звільнитися.

Так, за словами президента, якщо керівники не може зупинити потік контрабанди - вони має покинути свої пости. До таких висновків Зеленський прийшов після того, як почув звіт начальників про виконану роботу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зеленский
Зеленский

"Мені здається, що ми дуже довго і багато років чуємо, що нам треба робити, і не робимо. Чоловіки, ми ж чоловічу розмову ведемо? Скажіть, будь ласка, якщо ви не можете зупинити контрабанду, чому ви не звільнитеся? Якщо ви не можете це зупинити, чому ви там працюєте? Дуже маленькі заробітні плати. Навіщо ви це робите?", - спитав Зеленський.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За словами президента, для змін у нього залишилося всього п'ять років, тому він не має наміру слухати виправдання.

"У нас немає часу... У нас всього п'ять років. Слухайте, це мичання вже ось тут стоїть. Якщо можна, я думаю, що головні труднощі - це люди. У мене до вас прохання: написати заяви про звільнення", - сказав він.

Geplaatst door Vitaliy Glagola op Zaterdag 6 juli 2019

Нагадаємо, Зеленський прогулявся з Дартом Вейдерів по Львову, українці у захваті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Геращенко вирішила пропіаритися на загиблих солдатів, українці збожеволіли від злості.

Також Знай.uа писав, Зеленський розповів, навіщо їде до Трампа.