Український шоумен Сергій Притула поділився подробицями про свою травму, яку він отримав під час сімейного відпочинку на свій день народження.

Так, за словами артиста, він впав і зламав ногу під час святкування дня народження, тобто 22 червня. Незабаром йому належить серйозна операція і тривала реабілітація. Про це йшлося в інтерв'ю для "Вікна-Новини" на СТБ.

Проте, вже сьогодні стало відомо про те, що Притулу виписали з лікарні. Цією радісною новиною він подлился на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Все! Виписка. Найближчі 2 місяці проскачу на милицях, але зате в режимі «реабілітація»! Дякую команді хірурга Сергія Гарияна за ремонт ноги! Тернопільська ортопедія рулить! Окрема подяка Василю Петровичу за відмінне почуття гумору! До зустрічі в серпні" - написав Сергій.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В коментарях деякі підписники почали його питати, що з ним сталося і Сергій відповідав, як звичайно, з гумором:

"Їх била шестєра, а я адін! Я ногу сламал, а ані - нєт!", "Що не зрозуміло з мого повідомлення? Людина на милицях, дякую за ремонт ноги наштовхує вас на думки про кір чи коклюш?"

Більшість коментарів з привітаннями, але відзначилися і ті, хто вважав, що зламана нога - це знак перед виборами:

"Не в ту партію вступив!!", "Сірий, це знак, не в ту партію «вступив»", "Вітаю з одужанням ... І сподіваюся, що Ви зробите нашу країну кращою", "Одужуйте і надалі будьте обережні", "Так яка різниця в якій Сергій партії.. Це його особиста справа!! Люди, треба любити не за приналежність до однієї чи іншої партії.. Головне те, що Сергій - Людина"
Один з учасників дискусії під фото запитав, навіщо Притула підтримує Вакарчука, на що той відповів:

"А Вакарчуку паддерживаевать патаму чьто он мине паабищал многа дене, каторие ему в сваю очиредь дали Порошенка и Пенчук! "

Нагадаємо, Рада хоче заборонити українцям матюкатися: тепер тільки цензура.

Як повідомляв портал Знай.uа, Притула з партії "Голос" Вакарчука розповів правду про вибори: "Підвішений на мотузках до стелі...".

Також Знай.uа писав про те, що Притула з лікарняного ліжка звернувся до українців: "Готовий і на милицях і на візку".